НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2021 » Ноябрь » 21 » Ужгород на своєму полі мінімально переміг Волинь та покинув останнє місце
05:33
Ужгород на своєму полі мінімально переміг Волинь та покинув останнє місце

У матчі 19-го туру Першої ліги Ужгород на своєму стадіоні приймав Волинь. Головний аутсайдер чемпіонату грав з командою, яка перед новим поєдинком знаходилася в середині турнірної таблиці, але будь-яка нова осічка могла опустити клуб із Луцька ближче до небезпечної зони. Цікаво, що матч першого кола між суперником завершився результативною нічиєю – 1:1.

 Обидві команди підійшли до матчу в хорошому настрої, адже минулого туру зуміли обіграти претендентів на підвищення у класі: Ужгород у гостях здолав Оболонь, а Волинь на своєму полі мінімально перемогла Альянс. Тому і господарі, і гості у новому поєдинку прагнули закріпити свій успіх і покращити своє турнірне становище.

 Вже на старті гри футболісти Волині заробили штрафний з перспективної позиції, але з класним ударом Цюпи ефектно впорався Готра. Саме підопічні Шахова активніше провели перші хвилини матчу: гості намагалися йти вперед, високо зустрічали гравців суперника на їхній половині поля та зробили декілька спроб підійти до чужих володінь. Ужгород традиційно для нинішнього сезону терпів і чекав на свій шанс вибігти в атаку.

 Лише на 16-й хвилині господарі нарешті розігнали хорошу контратаку: Гайдучик вчасно віддав на Машталіра, який змістився до лінії штрафного майданчика, але пробив над поперечиною. А ще за кілька хвилин Ужгород втратив супер-шанс! Ряшко чудово навісив у штрафний майданчик, а Хомченко вирішив відразу пробити ногою, але влучив у перекладину. Гості спробували відсунути гру від своїх воріт, але поганою новиною для Волині стала травма Кобзаря, натомість на поле вийшов Чернов.

 Наприкінці першого тайму обидві команди трохи зменшили оберти і вже не так активно йшли вперед. Згадується неточний удар головою від Войтіховського після розіграшу штрафного, в Ужгорода після подачі зі стандарту загострював Ряшко, а на небезпечний простріл у виконанні Гайдучика ніхто не відгукнувся.

 Друга половина зустрічі розпочалася з небезпечного удару від Хагназарі, але легіонерові Волині не вистачило зовсім трохи, щоб потрапити у дальній кут воріт. Буквально в наступній атаці Теслюк, який вийшов з лави, ледь не обікрав Сартіну біля штрафного майданчика Ужгорода, але захисника господарів підстрахував Готра. Старт тайму знову залишився за підопічними Шахова, адже за декілька хвилин гості створили ще один момент, але Рябов пробив вище воріт.

 Незважаючи на активність Волині, рахунок у матчі відкрили гравці Ужгорода! Пиняшко увірвався до штрафного майданчика і тонко віддав на Хомченка, який з хорошої позиції не залишив шансів Недільку – 1:0! Досить спірний епізод, адже, цілком ймовірно, форвард господарів був у офсайді. Пропущений м’яч став великою несподіванкою для гостей, які не відразу оговталися. Але вже за кілька хвилин команда Шахова знову побігла вперед і стала активно відправляти м’яч у чужий штрафний майданчик після різних стандартів і навісів з флангів.

 До кінця гри Волинь, як і раніше, володіла ініціативою, але по-справжньому небезпечних моментів у команди не було. Окремо варто відзначити надійну та дисципліновану гру захисників Ужгорода, які, здається, спіймали кураж після попереднього матчу проти Оболоні та діяли безпомилково. Знову загрожував володінням Готри Хагназарі, але його простріл був заблокований захисником, дуже небезпечно з-за меж штрафного майданчика стріляв Рябов – поряд зі штангою. На останніх хвилинах Богдан Блавацький очікувано почав робити заміни, щоби трохи потягнути час і збити темп гри, і така стратегія допомогла Ужгороду втримати переможний рахунок.

 Як результат – друга мінімальна перемога Ужгорода поспіль, яка дозволила команді хоча б на якийсь час залишити останнє місце турнірної таблиці Першої ліги. А ось Волинь, незважаючи на непогану гру у своєму виконанні, залишилася ні з чим і прогавила можливість взяти якісь очки. Тепер підопічні Шахова чекатимуть на результати матчів своїх прямих конкурентів.

 Ужгород – Волинь (Луцьк) – 1:0 (0:0)

 Гол: Хомченко, 55

 Ужгород (стартовий склад): Готра, Савошко, Допілка, Сартіна, Чушенко, Аксьонов, Ряшко, Машталір, Пиняшко, Гайдучик, Хомченко

 Запасні: Ющишин, Славік, Федак, Дуран, Шкіндер, Вискребенцев, Мердєєв, Корнєв

 В.о. головного тренера: Богдан Блавацький

 Волинь (стартовий склад): Неділько, Войтіховський, Сасовський, Кобзар, Цюпа, Кучеренко, Рябов, Климець, Ляшенко, Хагназарі, Кристін

 Запасні: Коркодим, Чепелюк, Чернов, Мороз, Миронюк, Теслюк, Сад, Богомаз

 Головний тренер: Альберт Шахов

 14:15. Ужгород. Стадіон «Авангард»

 Арбітр: Іван Салаш (Калуш)

 

Просмотров: 167 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ