НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2021 » Ноябрь » 8 » Ужгород – Металіст – 0:2
05:41
Ужгород – Металіст – 0:2

Недільну програму матчів 17-го туру Першої ліги закривала гра в Ужгороді, де місцева команда приймала харківський Металіст. Перед стартом поєдинку здавалося, що в цьому протистоянні абсолютно немає жодної інтриги, адже головний аутсайдер чемпіонату грав на своєму полі проти лідера турнірної таблиці та основного фаворита сезону, який до того ж знову набрав хороший хід. Команда Олександра Кучера виграла три матчі поспіль, у тому числі вибила Колос із Кубка України.

 Підопічні Богдана Блавацького, у свою чергу, програли два останні матчі у рамках Першої ліги. Спочатку Ужгород поступився Олімпіку, а потім не зумів взяти очки у поєдинку з Прикарпаттям. Очевидно, що господарі майбутньої гри перебували не в найкращому настрої і нічого хорошого не чекали від нового матчу. Ще б пак – найрезультативніша команда чемпіонату приїхала в гості до колективу, який пропустив найбільше голів у чемпіонаті.

 Вже на старті гри Металіс створив кілька гарних атак, одна з яких завершилася ударом Пейшоту, але Готра впорався з першою загрозою в матчі. Ще за кілька хвилин здалеку стріляв Балулі – повз ворота. Харків’яни очікувано забрали м’яч під свій контроль, у команди активно працювали обидва фланги на початку поєдинку і перевага гостей не викликала жодних сумнівів. Господарі також погодилися на такий сценарій, грали другим номером і чекали на свій шанс втекти в контратаку.

 Підопічним Кучера не вдалося забити швидкий м’яч, а до середини першого тайму гра зовсім трохи заспокоїлася. Ужгород майже не розкривався і намагався насамперед надійно грати біля своїх володінь, і така гра суперника серйозно ускладнила завдання Металісту, який часто й багато володів м’ячем, але довгий час не створював моментів. Згадується удар Сарапія, заблокований захисником, а також постріл з-за меж штрафного майданчика від Романюка – точно в руки Готрі. Небезпечно після класного зміщення з флангу пробивав Ріаскос – поряд зі штангою, ще один шанс мав Пейшоту, але після його удару головою м’яч пролетів над поперечиною.

 Ужгород навіть за такої явної переваги гостей не змінював свій план на гру і продовжував терпіти, лише зрідка вибігаючи в атаку невеликими силами. Здавалося, гол у ворота господарів давно назріває, але погана реалізація підводила Металіст у першому таймі, особливо коли Ріаскос не зумів замкнути простріл Танчика з правого флангу. А відкрили рахунок у матчі харків’яни після стандарту! Балулі заробив перспективний штрафний і, незважаючи на пристойну дистанцію, зважився на дальній удар і не прогадав, зарядивши точно під перекладину – 0:1! Шикарний м’яч у виконанні француза. За хвилину легіонер Металіста зробив ще одну спробу, але цього разу з його ударом упорався голкіпер.

 Друга половина зустрічі розпочалася ще з одного удару від Балулі і знову Готра успішно вступив у гру. Після перерви Металіст продовжив грати першим номером і все-таки різниця в класі між командами далася взнаки тому що жодні тактичні зміни Ужгорода не вплинули на перебіг гри. Харків’яни не збиралися зменшувати обертів, а намагалися забити ще: з ударами у виконанні Пороха та Банади впевнено впорався воротар, а Ріаскос пробив повз після подачі Балулі.

 Ужгород відповів дальнім ударом Пиняшка, але Рибка, який нудьгував біля своїх воріт більшу частину гри, легко спіймав м’яч у руки. За кілька хвилин спробував потривожити голкіпера гостей Гайдучик, але воротар Металіста знову зіграв надійно. Після подачі з кутового моменту був і у Савошка, але з гострого кута захисник господарів не влучив у ворота. У середині другого тайму підопічні Блавацького справді перехопили ініціативу, побігли вперед, але, як часто буває у подібних випадках, знову пропустили самі. Балулі видав неймовірний пас на Демченка, який вийшов з лави, а хавбек Металіста, увірвавшись до штрафного майданчика, не залишив шансів Готрі – 0:2.

 Другий м’яч остаточно вбив інтригу у поєдинку та на останніх хвилинах команди відверто догравали, а фінальний свисток зафіксував переконливу перемогу команди Кучера. Після цієї гри Металіст набрав 44 очки та продовжує впевнено лідирувати у Першій лізі, не залишаючи особливих шансів конкурентам. Ужгород посідає останнє місце у турнірній таблиці, програвши третій матч поспіль у чемпіонаті.

 Ужгород – Металіст (Харків) – 0:2 (0:1)

 Голи: Балулі, 39, Демченко, 73

 Ужгород (стартовий склад): Готра, Савошко, Допілка, Аксьонов, Дуран, Вискребенцев, Ряшко, Пиняшко, Гайдучик, Хомченко

 Запасні: Ющишин, Славік, Чушенко, Шкіндер, Корнєв, Ференцик, Машталир, Тищук, Мердєєв

 В.о. головного тренера: Богдан Блавацький

 Металіст (стартовий склад): Рибка, Романюк, Федорів, Порох, Танчик, Сарапій, Танковський, Балулі, Ріаскос, Підлепенець, Пейшоту

 Запасні: Канєвцев, Ралюченко, Поступаленко, Демченко, Банада, Харріс, Маілтон, Фомін

 Головний тренер: Олександр Кучер

 14:15. Ужгород. Стадіон «Авангард»

 Арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)

 

Просмотров: 195 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ