НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2021 » Август » 14 » У поєдинку 4-го туру Першої ліги на луцькому стадіоні “Авангард” “Волинь” та “Ужгород” поділили очки.
04:20
У поєдинку 4-го туру Першої ліги на луцькому стадіоні “Авангард” “Волинь” та “Ужгород” поділили очки.

Закарпатська команда, провівши виснажливий матч проти "Оболоні” чотири дні тому, прагнула взяти перші залікові бали у поєдинку проти "хрестоносців”. Натомість "Волинь” напередодні матчу вже мала 5 очок у своєму доробку і розташовувалась у турнірній таблиці поблизу трійки лідерів.

 Головний тренер Михайло Іваниця зробив тільки одну заміну у стартовому складі у порівнянні з минулим матчем: Павло Тищук з’явився у нападі, а Андрій Вискребенцев розпочинав на лаві запасних. Відтак, закарпатська команда грала за схемою 4-4-2, а не більш звичною 4-3-3.

 Перший гострий момент створили господарі матчу: на 16 хвилині Богдан Кобзар небезпечно пробивав — м’яч пролетів над воротами.

 Не забарилась відповідь гостей: вже через дві хвилини Василя Пиняшка виводили віч-на-віч з кіпером, але Віталій Неділько вчасно вийшов з воріт і перехопив цю передачу.

 На 24 хвилині "Ужгород” був дуже близьким до голу: з правого краю Владислав Чушенко виконав простріл у штрафну, Павло Тищук пропустив, а Віктор Хомченко пробив у дальній кут. Господарів врятувала стійка.

 Трохи згодом з-за меж штрафної пильність кіпера перевіряв Адріан Пуканич: Віталій Неділько без проблем впорався з ударом.

 На 29 хвилині Віктор Хомченко, отримавши пас з лівого краю, прикрив м’яч корпусом від опонента і пробивав з гостого кута — забракло точності.

 Початок другого тайму був повністю за "ужгородцями”: на 52 хвилині Адріан Пуканич ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі. Капітан закарпатської команди майстерно пробив у дальній кут — Віталій Неділько не зумів зреагувати.

 На 64 хвилині вже "Волинь” мала шанс відновити паритет на табло. після подачі з кутового гравець "хрестоносців” гостро пробивав головою — Вадим Ящишин здійснив сейв.

 А на 77 хвилині господарі заробили право на пенальті. У боротьбі на другому поверсі Вадим Ящишин нібито сфолив проти Дениса Теслюка. Одинадцятиметровий взявся виконувати Максим Войтіховський, однак, на щастя, влучив у поперечку.

 Проте вже у компенсований час поєдинку після серії спроб заштовхати м’яч у ворота "ужгородців” саме Максим Войтіховський став автором рятівного голу для своєї команди. Атака розпочалась індивідуальним проходом Андрія Ляшенка, який прибрав кількох гравців оборони і поцілив у стійку. На добиванні першими "лучани”…

 У підсумку, бойова нічия 1:1. "Ужгород” демонструє достойну гру та здобуває перший бал у сезоні.

 "Волинь” — "Ужгород” 1:1

Голи: Адріан Пуканич 52 хв, Максим Войтіховський 90+1 хв.

 Арбітр: Олег Когут

 Луцьк, стадіон "Авангард”

 "Волинь”: Віталій Неділько, Олександр Чернов, Максим Войтіховський, Максим Сасовський, Олександр Мартинюк, Олександр Чепелюк (Дмитро Янчук 72 хв), Артур Рябов, Андрій Ляшенко, Олександр Климець (Владислав Мороз 86 хв), Валерій Сад (Денис Теслюк 55 хв), Богдан Кобзар (Назарій Богомаз 66 хв)

 На заміні: Арсеній Коркодим, Владислав Савченко, Владислав Кристін, Станіслав Кристін, Владислав Кузнєчиков, Микола Миронюк, Вадим Ольхович

 Тренер: Альберт Шахов

 "Ужгород”: Вадим Ющишин, Олександр Савошко, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна (Олександр Кобеляш 80 хв), Владислав Чушенко, Віктор Ряшко, Адріан Пуканич, Вадим Мердєєв (Стефан Федак 55 хв), Василь Пиняшко, Павло Тищук (Вадим Ференцик 62 хв), Віктор Хомченко (Андрій Вискребенцев 71 хв)

 На заміні: Юрій Славік, Володимир Дуран, Олексій Січ

 Тренер: Михайло Іваниця

Попередження: Владислав Шкіндер, Олександр Мартинюк, Вадим Мердєєв, Владислав Чушенко, Вадим Ящишин, Денис Теслюк

https://fcuzhhorod.com/

 

Просмотров: 189 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ