НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2021 » Октябрь » 13 » У 13 турі Першої ліги на стадіоні “Авангард” закарпатська команда не змогла здобути залікові бали у матчі проти хмельницького “Поділля”.
02:20
У 13 турі Першої ліги на стадіоні “Авангард” закарпатська команда не змогла здобути залікові бали у матчі проти хмельницького “Поділля”.

Гості зі стартових хвилин взяли м’яч під свій контроль, а перший же свій момент реалізували. На 8 хвилині з позиції лівого інсайду у дальній кут прицільно пробив Андрій Ліповуз — 0:1.

 "Ужгородці” могли відповісти на 21 хвилині: після навісу з правого краю головою міг пробивати Микола Гайдучик, однак не дотягнувся до м’яча.

 На 38 хвилині гості могли подвоювати перевагу в рахунку: Володимир Савошко після навісу з флангу пробивав головою в дальній кут, однак не влучив.

 Забивати ще до перерви могла закарпатська команда: на 42 хвилині Віктор Хомченко звільнився з-під опіки і пробивав з 20-ти метрів, однак кіпер без труднощів впорався.

 У таймі другому на 53 хвилині гострий момент створили гості: Ігор Каопенко пробивав з кількох метрів після пасу з флангу, але Михайло Готра зіграв надійно.

 А вже через хвилину відповіли господарі. Віктор Хомченко в оточенні кількох опонентів зумів нанести небезпечний удар — врятувала поперечка.

 Тривалий період часу небезпечних моментів команди не створювали, вся боротьба була зосереджена у центрі поля або на підступах до штрафної.

 На 85 хвилині шанс вирівняти рахунок мали Віктор Хомченко й Василь Пиняшко, однак не встигли відгукнутися на передачу з флангу.

 У підсумку, мінімальна поразка у рідних стінах.

 "Ужгород” — "Поділля” 0:1

Гол: Андрій Ліповуз 8 хв.

Ужгород, стадіон "Авангард”

Суддя: Євген Цибулько

 "Ужгород”: Михайло Готра, Олександр Савошко (Вадим Ференцик 87 хв), Олег Допілка, Дмитро Сартіна, Владислав Чушенко, Олександр Аксьонов (Андрій Вискребенцев 46 хв), Володимир Дуран (Вадим Мердєєв 46 хв), Віктор Ряшко (Дмитро Єфіменко 71 хв), Василь Пиняшко, Віктор Хомченко, Микола Гайдучик

На заміні: Вадим Ющишин, Юрій Славік, Стефан Федак, Павло Тищук

Тренер: Богдан Блавацький

 "Поділля”: Євген Кучеренко, Ян Морговський, Олександр Воловик, Олександр Пернацький, Євген Корохов, Андрій Ліповуз, Дмитро Пріхна, Олександр Цибульник (Олег Веремієнко 89 хв), Віталій Каверін (Станіслав Мораренко 80 хв), Володимир Савошко (Денис Островський 69 хв), Ігор Карпенко (Станіслав Коваль 78 хв)

На заміні: Богдан Шухман, Артем Панасенков, Владислав Прильопа, Артур Ващишин

Тренер: Віталій Костишин

 Попередження: Андрій Ліповуз, Віталій Каверін, Олександр Савошко, Євген Кучеренко

 

Просмотров: 194 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ