НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2022 » Ноябрь » 8 » СДЮСШОР U-14 переміг у престижному Міжнародному турнірі “Api Cup”
22:08
СДЮСШОР U-14 переміг у престижному Міжнародному турнірі “Api Cup”

З 4-го по 6-те листопада команда СДЮСШОР U-14 перебувала в польському містечку Закопане, де проходив престижний Міжнародний турнір  "Api Cup”. У турнірі прийняло участь 16 команд зі Словаччини,  Польщі та України.

До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-14 у груповій стадії:

СДЮСШОР – Luzyce Luban        0:0

СДЮСШОР – FC Sparta Lezajsk   1:0

СДЮСШОР –  Dynamo Lviv     2:0

СДЮСШОР –  Chaika Vyshgorod    1:0

СДЮСШОР –  Tiger Hearts Academy     4:0

СДЮСШОР –  Chemik Bydgosh     0:0

СДЮСШОР –  BKS Belogray     0:1

В підсумку наші вихованці здобули 14 залікових балів і цей показник дозволив пробитись до півфіналу змагань.  У півфінальному матчі наші хлопці зустрічались з польською командою Arconia Schecin. Основний час матчу закінчився нічиєю 0:0, а в серії післяматчевих пенальті ужгородці здобули перемогу 6:5. У матчі за золоті нагороди СДЮСШРівці грали проти команди FC Academy Wroclav. Поєдинок був надзвичайно напружений, обидві команди боялись допустити помилку. Зрештою, вболівальники голів в основний час так і не побачили і справа дійшла до післяматчевих пенальті, де на щастя, влучнішими виявились гравці СДЮСШОРу і здобули перемогу з рахунком 6:5.

Таким чином, СДЮСШОР U-14 переміг у Міжнародному турнірі  "Api Cup”. Також зазначимо, що приз найкращого гравця турніру отримав наш вихованець  Максим Угрік.

Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Дениса Пахомова, гравців команди СДЮСШОР U-14 та їх батьків з перемогою на цьому турнірі.

Тренер команди СДЮСШОР U-14 Денис Пахомов  : "Перш за все хочу сказати, що перемогу на цьому турнірі ми присвячуємо Захиснику та Героєві нашої держави, бійцю Збройних Сил України та батькові двох наших футболістів – Артему Угріку, який на жаль, помер на війні від рук окупантів. Стосовно турніру можу сказати, що він організований на високому рівні, були представлені хороші команди з якими було цікаво грати. Я дякую своїм підопічним за те, що вони старались у кожному матчі виконувати тренерську установку. Не даремно ми за весь турнір пропустили тільки 1 м’яч. Однак, не дивлячись на перемогу мушу визнати, що є деякі аспекти гри, які нам потрібно буде удосконалювати під час навчально-тренувального процесу. "

 

Просмотров: 108 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ