НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2022 » Ноябрь » 14 » Результати півфінальних матчів благодійного турніру-чемпіонату області.
00:22
Результати півфінальних матчів благодійного турніру-чемпіонату області.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – 1:1 (за пенальті 1:3)

 Голи: Андріан Пуканич, 46 – Руслан Соскида, 65.

 Післяматчеві пенальті: Василь Ковтун («-»); Андріан Пуканич («-»); Михайло Релюк («-»); Михайло Чедрик («+») – В’ячеслав Пінковський («+»); Віталій Медведєв («+») Іван Ковач («-»); Микола Джанда («+»).

 Попередження: Василь Куделко, 68 – В’ячеслав Пінковський, 18; Євген Мукомела, 85.

 Впродовж матчу севлюшці переважали суперника за багатьма показниками, проте забити тривалий час їм не вдавалось. На 8-ій хвилині Василинець знайшов у штрафній Чедрика та той зблизька не зміг пробити Славіка. За мить Пуканич пробив з 24 метрів, воротар відбиває.

Медейці намагались загострювати гру біля воріт Колісника після стандартів, але безрезультатно. Севлюш неупинно тиснув на ворота і домігся свого на останніх хвилинах першого тайму, коли Василинець увірвався у штрафну зліва і прострілив на Пуканича, який у дотик забиває з семи метрів – 0:1.

Гол у роздягальню мав додати впевненості севлюшцям, проте розвинути свою перевагу у другій половині гри їм ніяк не вдавалось. Червоно-білі глибоко опускалися у захист і стримувала атакувальний запал виноградівців. А на 65-ій хвилині підопічні Пінковського дочекались свого моменту і реалізували його – Медведєв віддав направо на Козуба, який увійшов у штрафну і асистував Соскиді – 1:1.

Це був неочікуваний поворот у матчі і у повітрі запахло сенсацією. Севлюш активно йшов вперед і найкращий момент мав на 76-й хвилині, коли Пуканич вивів Реплюка на ворота з правого краю та Михайло опинившись перед Славіком пробив повз ціль. Також небезпечно було після штрафного з 17 метрів та Куделко пробив трохи вище рамки. Медейці зуміли втримати нічийний рахунок і дотягнули до серії пенальті, яка стала вже їхнім козирем (що не дивно, з таким воротарем).

Старт серії був за севлюшцями, адже Чедрик забив перший удар, а удар Ковача відбив Колісник. Проте надалі Славік не дав себе обіграти більше нікому, парирувавши по черзі удари Ковтуна, Реплюка та Пуканича. У Медеї ж далі всі забивали – Джанда, Пінковський та Медведєв.

Оноківська команда творить чергову сенсацію і пробивається до фіналу. А герой поєдинку Юрій Славік демонструє майстер-клас по відбиванню пенальті. Для виноградівців у цьому турнірі будь-який результат, крім золота, вважається провалом.

 ФК «Вільхівці» – СК «Карпати» (Рахів) – 2:1

 Голи: Кирило Бистрицький, 12; Анатолій Клюс, 81 – Юрій Шукаль, 52.

 Попередження: Віталій Полюга, 5; Іван Цуркан, 17; – Василь Мачек, 13; Юрій Яремчук, 33; Юрій Бойкул, 51; Василь Титор, 86; Мар’я Січка, 90+3.

 Вилучення: Віталій Полюга, 82 (друге попередження).

 Ще одна прогнозовано складна гра. Кожен із суперників розумів ціну поєдинку, тому намагався забезпечити результат на полі. Краще це вийшло у «Вільхівців». Підопічні Юрія Бучка вже в дебюті зустрічі відкрили рахунок. Морально перевага скотилася в їх бік. Та рахівці не збиралися здаватися. Особливо це показала перша половина другого тайму, коли «Карпати» перехопили ініціативу й зрівняли рахунок. Наче теж ішло до пенальті. Та ближче до завершення зустрічі колектив із гуцульського краю фізично дещо збавив оберти, чим скористався суперник. «Вільхівці» вийшли вперед. Час іще був. А тут ще й з’явилася чисельна перевага. Та команді, яка програвала, забракло десь і сил, і результативного удару…

 Що ж півфінали вийшли яскравими. Віриться, таким ж стануть фінальні поєдинки за 1–2 й 3–4 місця. У середу за «золото» змагатимуться «Медея» та «Вільхівці», а за «бронзу» – «Севлюш» і «Карпати». Чекати лишається недовго!

 Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 

Просмотров: 136 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ