НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2023 » Март » 11 » «Минай» розписує мирову з «Олександрією».
15:59
«Минай» розписує мирову з «Олександрією».

У першому домашньому матчі 2023 року «Минай» розписує мирову з «Олександрією». Гол у складі нашої команди забив Вадим Вітенчук. Гості ж відзначились після катастрофічної помилки бригади арбітрів.

 

МИНАЙ (Минай) – ОЛЕКСАНДРІЯ (Олександрія) – 1:1 (1:0).

 

Голи: 1:0 Вітенчук, 2, 1:1 Третьяков, 84.

 

Минай: БАНДУРА, Гончар, Мельник, Ю.Кравчук, Булеза, Горін, Вітенчук (Петько, 77), Шишка, Воробчак (Рогозинський, 90+1), Твердохліб (Колесник, 90+1), Вишневський (Гечев, 86).

 

Олександрія: М.Шевченко, Мірошніченко, БАБОГЛО, Арт.Бондаренко, Цуріков, Михайленко (Сігеєв, 64), Рибалка (Ковалець, 46), Мустафаєв (Волошин, 85), Калітвінцев (Кожушко, 46), Третьяков, Кулаков (Кобзар, 64).

 

Попередження: Горін, 65, Бандура, 90.

 

Суддя: Деревінський (Хмельницький).

 

11 березня. Минай. Стадіон «Минай». Без глядачів.

 

Учасники матчу вийшли на поле «Минаю» в особливих футболках з зображенням героя України Тимофія Шадури і написом «Герою Слава! Героям Слава!». Таким чином команди підтримали не тільки рідних та близьких нашого загиблого військовополоненого, але й усіх захисників, які саме зараз боронять нашу країну у війні проти кривавого окупанта.

 

Господарі розпочали, як то кажуть, «з місця у кар’єр». Вже на другій хвилині Вадим Вітенчук пішов у пресинг проти захисника «Олександрії» поблизу карного майданчику, перехопив передачу Микити Шевченко та впевнено й влучно пробив по воротах – 1:0.

 

Швидкий пропущений м’яч змусив гостей піти у масований наступ. «Містяни» деякий час володіли територіальною ініціативою, проте справжньої гостроти біля воріт Олександра Бандури так і не створили. Кінцівка ж тайму була за господарями. Закарпатці впродовж хвилини могли забити двічі. Спочатку після навісної передачі справа Твердохліба удар головою Вишневського парирував воротар. На добивання вискочив Назарій Воробчак, але пробив вище цілі. А згодом за гостей зіграв каркас воріт. Твердохліб обігрався у карному майданчику з Ігорем Гончаром, який п’яткою повернув м’яч партнеру. Єгор в падінні пробив повз воротаря, проте влучив у каркас воріт.

 

Другий тайм пройшов під дощем та з в обопільній боротьбі. На 72-й хвилині непоганий момент втратив Третьяков. Півзахисник «Олександрії» бив з лівого кута, але «Минай» виручив Бандура. А на 84-й хвилині воротар господарів був безсилий, коли передачу з правого флангу замкнув Третьяков – 1:1. На відеоповторі чітко видно, що в момент передачі праворуч Кожушко знаходився в офсайді. Схоже, це розумів і сам півзахисник, тому що не одразу включився у гру. Але лайнсмен цей епізод проігнорував.

 

Просмотров: 96 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ