НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2021 » Август » 10 » Головний тренер “Ужгорода” прокоментував поразку у матчі проти київської “Оболоні”.
03:13
Головний тренер “Ужгорода” прокоментував поразку у матчі проти київської “Оболоні”.

"Як такої гри не було. Всі ж бачили. Хлопці десь не виконали установку. Виходимо з тих реалій, з того складу, який в нас є. Звичайно, хотілося би більше закарпатців. Але при всій повазі до закарпатських вболівальників, нема в нас гравців на рівні Першої ліги. Що би ми не робили. У нас розвинений юнацький футбол, на певному рівні проводиться аматорський чемпіонат області. Але важко знайти когось. Я не сиджу вдома: їжджу й переглядаю гравців. Я дуже люблю Закарпаття, хочеться, щоб більше місцевих грали. Але так виходить, що хлопці, яких ми запросили в команду з інших регіонів України, на полі убиваються. Можливо, десь їм майстерності не вистачає, але б’ються. А наші хлопці…Я буду робити висновки, поки я тут. З кимось ми розпрощаємось. Я не хочу псувати свій футбольний авторитет, який я заробив за 30 років тут”, — розповів Михайло Іваниця.

 "Можна помилятися, але без самовіддачі на поле виходити не можна. Десь психологічний стан у команді порушений. Після 0:6 від "Прикарпаття” важко вивезти гравців з того стану. Але вважаю, що ми у Харкові проти "Металіста” непогано зіграли: боролися, билися, мали моменти. Нема стабільності, тому що відсутні досвідчені виконавці у кожній з ліній, які б керували на полі, а не мовчали”, — зазначив тренер.

 "У нас є втрати в атакувальній лінії: Сергій Машталір травмований, Олег Вишневський перейшов у "Минай”. Всі команди Першої ліги зараз добре укомплектовані, вони грають у цьому чемпіонаті 5-7 років. Я не обвинувачую своїх футболістів, можливо, десь є помилки у тренувальній роботі. Будемо працювати”, — підсумував наставник "Ужгорода”

 

Просмотров: 193 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ