НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2023 » Март » 4 » Благодійний турнір на честь воїнів ЗСУ. Анонс зустрічей першого туру
12:38
Благодійний турнір на честь воїнів ЗСУ. Анонс зустрічей першого туру

Цього року Зимова першість фактично посунулася на весну, отож турнір більше отримав назву благодійного на честь воїнів ЗСУ, хоч, власне, усі основні офіційні змагання ЗАФ в цей складний період відбуваються також із метою підтримки Збройних сил України.

 У спортивному плані баталії будуть уже, на жаль, звичними, в умовах воєнного стану. Отож перший позитив є: таки стартуємо. Чого очікувати від суперництва конкретних пар, поки, насправді, важко. Адже невідомо, як саме команди готувалися до цих поєдинків, які вишуковували кадрові резерви. Зрозуміло одне: проблеми будуть якщо не в усіх, то в більшості колективів. Адже на повноцінні фінансування, підготовку, селекцію (тим паче до фактично підготовчого турніру) розраховувати важко. Утім, спробуємо все ж хоч частково розібратися, що нас може очікувати на вихідні…

 Ужгород, стадіон «Авангард»

 4 квітня (субота)

 СДЮСШОР U-17 (Ужгород) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ)

 Із цією парою більш-менш усе зрозуміло. Адже юнь намагатиметься в змаганнях здобути важливий ігровий гарт, а досвідчена «Медея», яка виграла «срібло» минулого чемпіонату та «золото» Ужгородської футзальної ліги, ставитиме на сезон максимальні завдання. Отож перемога колективу з Оноківської ТГ постає очевидною. Шанс у тренованої та енергійної юні з’явиться лише в тому випадку, якщо її суперник уже зовсім недооцінить свого візаві.

 ФК «Минай U-19» – ФК «Лідер» (Сторожниця)

 Цікава пара, у якій фаворитом постає все ж молодша за віком команда, у якої більше налагоджений тренувальний процес і відібрана перспективніша молодь. Утім, досвід виступів в обласних змаганнях для «Лідера» – теж вагомий козир. І в будь-якому випадку цей поєдинок може прогнозовано стати безкомпромісним.

 смт Середнє, селищний стадіон

 5 квітня (неділя)

 ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Сокіл» (Кінчеш)

 Команди приблизно одного класу. Між ними все в офіційних змаганнях були складні ігри. Очевидно, так буде й цього разу. Щоправда, за умови, якщо обидва колективи не в «пожежному» порядку збиралися на зустріч. І ймовірно, слід очікувати справді непростого протистояння. Хоч фаворитом зустрічі, мабуть, усе ж слід вважати «Сокола», оскільки він прогнозованіше готувався до цього турніру.

 смт Вишково, стадіон «Тиса»

 5 квітня (неділя)

 ФК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – ФК «Хуст»

 Фаворитом цієї зустрічі буде «Хуст», який усе ж виступає в другій лізі країни. Утім, «Марамуреш» – теж команда із характером, має у своєму розпорядженні хорошого тренера та виконавців достойного рівня. Це має гарантувати поєдинку цікаву футбольну дуель майже з рівними шансами на успіх.

 ФК «Севлюш» (Виноградів) – СК «Карпати» (Рахів)

 Кращі команди області, добре знайомі один одному. Традиційно в цих зустрічах фаворитом усе був виноградівський клуб як краще вкомплектований та організований. Але й «Карпатам» спортивного характеру не позичати. Значною мірою багато що залежатиме від того, із яким набором гравців на підготовчому етапі рахівці розпочинатимуть новий сезон.

 СК «Тячів» – ФК «Бужора» (Іршава)

 Команди приблизно одного рівня. І якщо їм удалося обом підсилитися новими виконавцями, то важкопередбачуваний підсумок матчу таким поки й залишатиметься. Спортивне щастя, рівень реалізації створених моментів будуть не останніми факторами перемоги в цьому двобої. Шанси суперників на вікторію 50х50.

 Що ж, маємо зустрічі з відвертими фаворитами та доволі міцні «горішки»-пари. Але за будь-яких обставин старт завжди є інтригувальним. Для кого ж він виявиться фальстартом, покажуть власне матчі.

 Наприкінці не зайве нагадати:

 матчі відбудуться без глядачів і з дотриманням безпеки та вжиття додаткових заходів цивільного захисту, що діють у період особливого стану.

 Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 

Просмотров: 84 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ