НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК МИНАЙ
1-Й ТУР УПЛ
29.07.2023
Металіст 1925-Шахтар
Рух
-Зоря
Динамо
-Минай
Ворскла
-Дніпро-1
Олександрія
-Кривбас
Оболонь
-Колос
ЛНЗ
-Чорноморець
Верес
-Полісся
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
УПЛ
ВАШ ПРОФІЛЬ
ВАШІ
Untitled
QR КОД САЙТУ
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2022 » Ноябрь » 8 » 5 жіночих сумок від американського бренду Guess
19:19
5 жіночих сумок від американського бренду Guess

Сумочка — це «родзинка» образу, що робить його завершеним та цілісним, розставляє необхідні акценти. Але для того, щоб обрати елегантний аксесуар, зовсім не обов’язково витрачати космічні суми: наприклад, сумка Guess, що є втіленням американського стилю, буде мати цілком демократичну вартість. Тож обговорімо, які моделі сумок цього американського бренду мають ідеальне співвідношення ціна/якість/вигляд.

П’ять найкращих жіночих сумочок від Guess

Якщо ви щирий фанат американського стилю, то чули про Louis Vuitton, Hermes, Dior. Але їх цінники навряд чи доступні для широкої аудиторії, тож поговоримо про доступний, але дуже крутий американський бренд Guess. Його заснували чотири брати французького походження: вишуканість поєднується у продукції компанії з американським шиком та потягом до люксової якості й престижності. Деякі моделі бренду можна сміливо внести до першої п’ятірки тих аксесуарів, на які варто звернути увагу.

Zadie Handbag

Ця мініатюрна сумочка з твердим каркасом та застібкою-клапаном ідеально виглядає як з класичним костюмом, так і з вишуканою сукнею. А тиснення з логотипами додає особливого шарму.

Manhattan

Лаконічний дизайн, скруглені кути та зручний ремінець з можливістю регулювання робить цю модель ідеальною для total black look та стриманих образів.

Massa

Містка сумка-планшет з класичним дизайном, що стане ідеальним доповненням будь-якого образу, від шкільної форми до бунтарського нью-гранж. До того ж всередину можна легко покласти гаджет, блокнот — ще й місце для корисних дрібничок залишиться.

Hensely Mini

Це справжнє втілення жіночності. Жорсткий каркас, плавні форми та елегантна металева фурнітура робить цей аксесуар справжнім витвором мистецтва. Ідеально пасує до вечірніх та класичних суконь.

Noelle

Дуже лаконічна, ніжна та стильна модель, що виглядає особливо чарівно у рожевому кольорі. Має зручну застібку-кліпсу, металевий логотип та ремінець, що регулюється.

 

Також серед асортименту Guess є зручні шопери з екошкіри, поясні сумки (ідеальні для занять спортом), моделі з імітацією крокодилової шкіри та навіть вироби з твіду.

 

Американська мода — дуже різноманітна, адже вона стала зосередженням різних культур, традицій та естетики. Тож ви зможете створити свій особистий стиль та образ, що підкреслить вашу унікальність.

 

Просмотров: 150 | Добавил: ker-stepa
НАСТУПНИЙ МАТЧ
ФК ХУСТ
1-Й ТУР
ПЕРШОЇ ЛІГИ

28.07.2023
Карпати-Хуст
Буковина-Нива Т
Прикапаття-Поділля
Нива Б-Агробізнес
Металіст-Епіцентр
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
ПЕРШОЇ ЛІГИ
АДМІНІСТРАТОР

САЙТУ
Керечанин Степан

Email:ker-stepa@i.ua
Тел:+380661955596
+380979172410
СЬОГОДНІ